O nama

 

Firma STIL D.O.O osnovana je 1990 godine u Beogradu I bavi se opremanjem stambenih I poslovnih prostora. Firma nudi concept od ideje do realizacije, besplatne savete, izradu po meri I zahtevima Vaseg prostora.

Nasa bogata kataloska ponuda materijala I mebl stofova renomiranih evropskih proizvodjaca DRAPILUX, JAB, RINNOVA, YEBANE, CHIVASO, CARLUCCI, CLARKE & CLARKE, PT, ELVIN, A HOUSE OF HAPINESS, D&D 

Pored toga u ponudi je I prateca pozamanterija, veliki izbor dekorativnih jasrtuka, prekrivaca I dekorativnih tapeta koji u potpunosti prate svetski trend u opremanju enterijera, prilagodjeno Vasim zahtevima.

Sistem garnisni predstavlja profesionalno postavljanje I vodjenje zavesa ( rucno, kanapom, elektro motorom, sa I bez daljinskog upravljaca) u varijantama aluminijum, mesing, hrom, kovano gvozdje.
 

O nama

Firma STIL D.O.O osnovana je 1990.godine u Beogradu, bavi se opremanjem stambenih i poslovnih prostora. Firma nudi koncept od ideje do realizacije, besplatne savete, izradu po meri i zahtevima Vašeg prostora.